‘Help Israe vechten tegen kanker’


‘Help Israe vechten tegen kanker’

Tussenstand

Tussenstand: € 10.600
Doneer nu / تبرع الآن

Israe’ (10 jaar) heeft jouw hulp nodig

Israe’ (10 jaar) uit Tetouan heeft jouw hulp hard nodig. Dit jonge meisje heeft een stevige bottumor in haar heup. Vier maanden geleden merkte ze dat ze erg veel pijn had. Na meerdere scans in het ziekenhuis bleek sprake te zijn van een tumor. De tumor zit diep in de heup genesteld. Nadat in Rabat een scan is uitgevoerd bij de verkeerde been, is 2 weken daarna een juiste scan uitgevoerd. Na de scans is gebleken dat Israe’ per direct moet starten met een zware chemotherapie. Elke 10 dagen krijgt Israe’ een chemokuur.

  • Huidige situatie – Tot op heden heeft ze één chemokuur gehad. Zo wordt geprobeerd uitzaaiing van de tumor zoveel mogelijk te beperken. De doktoren zijn duidelijk: Israe’ moet zo snel mogelijk geopereerd worden. Helaas blijkt dat Marokko te kampen heeft met lange wachtlijsten én onvoldoende specialisten heeft voor de behandeling van dit type tumor. Om die reden kan Israe’ enkel in Spanje goed geholpen worden.

  • Wat vraagt Israe’ van jou? Allereerst vragen we je een oprechte smeekbede voor haar te verrichten. Daarnaast moeten de ouders van Israe’ veel kosten maken. Wij willen Israe’ helpen in de kosten voor de behandeling in Spanje (kosten reis en verblijf en ziekenhuiskosten). De kosten zijn begroot op 36.000,- euro.

    Ben jij in staat Israe’ te helpen? Doneer dan direct.

Doneer nu / تبرع الآن

Meld nu aan als Donateur!

Wil je donateur worden bel/app ons op (06-43 17 53 26) of contactformulier invullen..