Voorwaarden workshops

LifeTime Taart-cursus biedt het gehele jaar door meerdere workshops. Hieronder een aantal voorwaarden die van toepassing zijn op alle workshops die door ons worden aangeboden.

Reserveren

Reserveren kan via lifetime-project.com/taartcursus . De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

Wanneer je de workshop bij ons in de keuken bespreekt, kun je ook ter plekke betalen.

Verhinderd

Mocht je onverhoopt toch niet naar de workshop kunnen komen, dan kun je je natuurlijk afmelden. Als je dit langer dan 2 weken voor aanvang van de workshop doet, krijg je het volledige bedrag retour. Tot 1 week voor de workshop krijg je 50% retour. Helaas is het niet mogelijk je binnen 1 week voor aanvang af te melden. Mocht er iemand anders jouw plekje bij de workshop overnemen, dan krijg je natuurlijk wel het volledige bedrag retour.

Te weinig aanmeldingen

De workshops gaan door bij een minimum van 10 deelnemers. Mocht de workshop niet doorgaan omdat er te weinig aanmeldingen zijn, dan ontvang je van ons het gehele bedrag retour of je kan je inschrijven voor een vergelijkbare workshop op een andere datum.